Beszédcentrikus órák

Beszédcentrikus órák önfejlesztéssel kombinálva

Angol beszédkészség fejlesztése és gyakorlása önfejlesztéssel kombinálva!

Fejlődj az élet különböző területein, az angol nyelvű kommunikációd fejlesztésével egy időben, időtakarékosan és hatékonyan!

Sok esetben azért akarjuk az angol beszédkészségünket fejleszteni, mert valamilyen más életcélt akarunk ezáltal elérni. Ugyanakkor a tanulásra fordított idő legtöbbször kevésnek bizonyul, mert oly sok mindent szeretnénk még megtanulni, elsajátítani.

Miért ne lehetne úgy gyakorolni a beszédet, hogy közben olyan dolgokról is társalgunk, amelyek hozzájárulnak a személyiséged gyarapodásához és az élet más területein is hasznosítani tudod?

Ennek érdekében olyan témákról fogunk beszélgetni előre kiadott cikkek és videók alapján mint: a karrier, munka-magánélet egyensúly megtalálása, önérvényesítés, konfliktuskezelés, siker, egészséges életmód, párkapcsolat, szokások kialakítása, időmenedzsment, burnout és multitasking.

Amennyiben a társalgás során hibák merülnek fel, úgy az adott nyelvtani egységet átbeszéljük és megtanuljuk. De a legfontosabb cél a kommunikációs készség fejlesztése, hogy a magabiztosan tudd használni a nyelvet, egyre gazdagabb szókinccsel, helyes kiejtéssel, nyugodtan és stresszmentesen.

’2 az 1-ben’, az angol beszédkészség fejlesztésével egy időben közelebb kerülsz a céljaid eléréséhez!