Life Coaching Angolul

Life coaching angolul

Angol beszédkészség fejlesztése és gyakorlása life coachinggal kombinálva!

Problémákra megoldást találni angol nyelvű kommunikáció fejlesztésével időtakarékosan és hatékonyan!

A beszédcentrikus órák alatt sok esetben a személyes problémák is porondra kerülnek, így az angolul zajló life coaching kiváló lehetőség, hogy időhatékonyan közelebb kerülj a céljaidhoz.

Ez egy időt spóroló lehetőség, ugyanis nem kell külön coaching üléseken részt venni és angol magánórákra járni, itt egyidőben mindkettővel lehet haladni és fejlődni.

 Az elakadásoknak, nehézségeknek megoldása érdekében kérdéseket teszek fel, melyeket a diák megválaszolja, így maga oldja meg a problémát.

Az adott témakörhöz tartozó terminológia helyes és megfelelő használatához videókat és cikkeket küldök, valamint szószedetet.

Miért ne lehetne az angol társalgást úgy fejleszteni, hogy közben személyes problémáidat is megoldod vagy legalábbis közelebb kerülsz azok megoldásához?

Kiknek ajánlott az angol nyelvű life coaching? Azoknak, akik legalább középfokon beszélik az angol nyelvet és azt fejleszteni szeretnék, valamint az olyan elakadásaikra is megoldást keresnek mint: a karrier, munka-magánélet egyensúly megtalálása, önérvényesítés, párkapcsolat, időmenedzsment, burnout és multitasking.

’2 az 1-ben’, az angol beszédkészség fejlesztésével egyidőben közelebb kerülsz a céljaid eléréséhez!